Funcionament de la borsa de temporers/es per la verema:

Aquest apartat web s’ha creat per intentar pal·liar la davallada de feina a causa del COVID-19 a la comarca de la Terra Alta i amb l’objectiu de posar en contacte agricultors/es amb persones demandants de feina (temporers/es) i evitar els desplaçaments des d’altres territoris. El Consell Comarcal farà arribar la informació de contacte de les persones temporeres inscrites a l’agricultor/a que prèviament ho sol·liciti.

Com funciona:

 • Persones demandants de feina (temporers/es):
  1. S’han d’inscriure des de l’opció  “inscripció temporers/es“.
  2. Un cop inscrits hauran de comunicar al Consell Comarcal (mail, telèfon) a quines ofertes de feina volen optar, el Consell Comarcal enviarà les seves dades a l’agricultor/a i hauran d’arribar a un acord. Les ofertes de feina estaran publicades al final d’aquesta pàgina.
  3. Un cop finalitzat el contracte hauran de comunicar al Consell Comarcal per valorar a l’agricultor/a i per poder optar a noves contractacions.
 • Agricultors/es i ramaders/es :
  1. Han d’inscriure la seva oferta de feina des de l’opció  “Publicar una oferta“, també o podran fer per telèfon, trucnat al 977420018.
  2. Un cop rebudes les dades dels temporers, hauran d’informar al consell comarcal, per telèfon o correu electrònic, a quins temporers/es contracta i per quants dies.
  3. Un cop finalitzat el contracte hauran de comunicar-ho al Consell Comarcal per tal de mantenir actualitzades les dades de les persones demandants de feina i valorar els treballadors/es.

El Consell Comarcal no assumeix la responsabilitat de tot allò referent a l’activació de la relació laboral entre ambdues parts i la resta de condicions de contractació.

El Consell Comarcal demana complir les recomanacions per empreses i treballadors del Consell de Relacions Laborals de Catalunya.

 

Estàs cercant feina com a temporer/a?

Ets agricultor/a i necessites treballadors/es?


Ofertes de Feina

There are currently no vacancies.