Com funciona?

Per fer ús de la Borsa de Treball de la Terra Alta cal estar prèviament registrat i ser-ne usuari. Si esteu cercant feina, a l’apartat “Inscriu-te” haureu d’omplir el formulari i adjuntar el vostre currículum vitae (CV) i nosaltres us respondrem quan haguem comprovat que tenim totes les dades necessàries.

Si sou una empresa i esteu buscant candidats per cobrir una oferta de treball, haureu d’anar a l’apartat “Publica Ofertes” i omplir el formulari amb totes les dades que seran visibles per als usuaris i d’altres internes per tal de guardar la vostra privacitat.

Per últim, en aquesta web podeu trobar un llistat de les ofertes vigents a l’apartat “Cerca Feina” i, si encaixeu en alguns dels perfils, podeu informar-nos a través del formulari “M’interessa” i nosaltres farem arribar el teu CV a l’empresa.

Com sé amb poca informació si una oferta m’interessa o no?

Nosaltres us donem només certa informació perquè no tenim autorització, recordeu les lleis de privacitat de dades. Tot i això us recomanem que no us tanqueu moltes portes i prengueu decisions després d’entrevistar-vos amb les empreses. No hi ha obligació de dir que sí si no us interessa.

Com puc modificar les dades del meu currículum o les dades personals?

Envia’ns un correu electrònic amb el CV actualitzat a treball@joveterraalta.org. Si vols també pots venir personalment a l’Oficina Jove!